Thursday, April 29, 2010

AIR TEBU??? ada logiknya

1st Album Bunkface - Phobia Phoney Free Download

Track Listing :
  1. Bunk Anthem
  2. Prom Queen
  3. Revolusi
  4. Soldier
  5. Escape Dance
  6. Dunia
  7. Extravaganza
  8. Situasi
  9. You & Me
  10. Minute To The End 


Download Link:
or

Sharing is caring

New Album Bullet For My Valentine - Fever (2010) Free Download




Album Info:
Genre: Rock
Label: Epic/Sony Mus
Quality: 245 Kbps Avg / 44.1 KHz / Joint Stereo
Size: 87,2 MB
Rip Date: 04-00-2010
Store Date: 04-00-2010

Track List:
01 your betrayal
02 fever
03 the last fight
04 a place where you belong
05 pleasure and pain
06 alone
07 breaking out, breaking down
08 bittersweet memories
09 dignity
10 begging for mercy
11 pretty on the outside

Download Link:
or
Lepas download extract guna software 7zip atau Winrar v4.1.65


Sharing is Caring

Wednesday, April 28, 2010

Shaolin Soccer (2001) BlueRayRip Free Download



Movie Info:
FORMAT: Matroska
iMDB RATING: 7.3/10
GENRE: Action | Comedy | Sport
FILE SIZE550: MB
RESOLUTION: 1008x560
ASPECT RATIO: 16/9
FRAME RATE: 29.976 fps
LANGUAGE: English
SUBTITLES:  English (Muxed : Not hardsubbed)
ORIGINAL RUNTIME: 01:52:22
RELEASE RUNTIME: 01:52:22
SOURCE: 720p

Tuesday, April 27, 2010

Kaspersky keys 26 April 2010 Free Download

Activating Kaspersky 2010 through the key :
1. manager of licenses - We activate a new license (to delete old licenses before)
2. To activate by a key Z2T8B-QQ9W9-ZY3SD-UM5A7
3. To wait till an error message
4. Below in a window to press a "review" and choose a key file
5. To press to activate.

Download Link:

http://www.megaupload.com/?d=KA8ROSF0


Sharing is Caring

Notepad Glass Free Download

Monday, April 26, 2010

YUI_-_I_Loved_Yesterday_-_08_I_will_love_you free mp3



Lirik :

yomikakete tojita
anata kara guuzen no denwa

tsuredashite hoshii
omoikitte I say
ima kore kara

nee mukae ni kite

Sunday, April 25, 2010

Kaspersky AntiVirus 2010 9.0.0.736 wIth Keys Free Download


Kaspersky AntiVirus 2010 9.0.0.736 | 67 Mb

Kaspersky Anti-Virus 2010 – the backbone of your PC’s security system, offering protection from a range of IT threats. Kaspersky Anti-Virus 2010 provides the basic tools needed to protect your PC.

Here are some key features of “Kaspersky Antivirus Personal”:

Adobe Photoshop CS5 Portable + Pllugins (2010) Free Download




Adobe Photoshop CS5 Portable + Pllugins (2010) | 155MB

With the advent of Photoshop CS5 photographers have access to a function of the new generation to create images with high dynamic range (HDR). Combining pictures with different exposures in one HDR-image, Photoshop CS5 accurately retains the full range of key scenes. New technology allows the HDR Pro to

Tata_Young-The_Ultimate_Remix-2010-C4 (Free Download)

Tata_Young-The_Ultimate_Remix-2010-C4

Album Info:
Album: The Ultimate Remix
Year: 2010
Genre: Pop

Off03SP3.Pro.Portable (Freeware)


Microsoft Office 2003 | Portable | 180 Mb

Saturday, April 24, 2010

X-Men Vs Street Figther Portable Free Download


Title: X-Men Vs Street Figther Portable
File size: 21.08MB
Requirements: All Windows
Languages: en-US
License: Freeware

  • Download
  • Extract with Winrar or 7zip
  • Run Application
  • File>>Load Game>> Ok
  • F4>>F1
  • Enjoy
Download Link:

or

 
Sharing is Caring

Zuma Deluxe v1.0 Portable Free Download

Title: Zuma Deluxe v1.0 Portable
File size: 11.56MB
Requirements: All Windows
Languages: en-US
License: Freeware

  • Download
  • Extract with Winrar or 7zip
  • Run Application
  • Enjoy

1 Million Serial Key For Software Free Download


Disini saya ingin berkongsi kepada anda 1juta serial key untuk software. macam-macam serial key yang ada. selamat mendownload.

Download Link:
or
Megaupload Link

Sharing is Caring

Friday, April 23, 2010

Happy Birthday to Paq_su 21 years old


Selamat hari lahir lahir kepada PaQ_Su(sory la hadiah xde.heheheh). Genap la umur Kawan aku seorang nie 21tahun( Umur da meningkat bile aku nak dapat kad jemputan kawin daripada ko nie.hehehe) Selaku Team Kamitheblog yang telah memjayakan blog Kamitheblog (Walaupun tak berjaya sangat macam blog2 lain), Saya nak mengucapkan selamat hari lahir( 23hb4.... sorry lambat wish) semoga panjang Umur dan dimurahkan rezeki.. Kepada member2 blogger yang menziarahi Kamitheblog jgn lupe wish tau.hehehe... by Ben Kamitheblog 

Niyang Rapik The Movie DVDRIP (2010) Free Download

::INFO::
A group of university students travel to a village called Niyang Rapik to conduct research for their studies. There, they meet Laila (Liyana Jasmay), the daughter of the village headman. However, due to a mistake they made before returning home, a year later, one of their friends die mysteriously. Soon, they return to Niyang Rapik to give back an item that they once took. Mysterious incidents and tragedies befall on them and Niyang Rapik is no longer the same.



Trailer :

Kaspersky keys 22 April 2010 Free Download

Activating Kaspersky 2010 through the key :
1. manager of licenses - We activate a new license (to delete old licenses before)
2. To activate by a key Z2T8B-QQ9W9-ZY3SD-UM5A7
3. To wait till an error message
4. Below in a window to press a "review" and choose a key file
5. To press to activate.

Download Link:

Mediafire Link by Kamitheblog
Sharing is Caring

Thursday, April 22, 2010

Nantikan iPhone 4G




Gizmodo.com, salah satu pesaing blog gajet di Amerika Syarikat telah mengeluarkan gambar prototype iPhone 4G yang dianggap ‘asli’ oleh mereka. Adakah benar kenyataan mereka ini? Mari tinjau.

Gizmodo.com sangat bertuah kerana dia cakap terjumpa prototype tersebut diatas lantai sebuah bar di San Jose. Sudah pasti ada orang Apple Inc. mabuk lalu tidak sedar dia menjatuhkan iPhone tersebut. Gizmodo mengambil prototype tersebut pulang kerumah dan terus membuat penelitian keatas iPhone 4G itu. Selepas mengesahkan bahawa benar itu adalah iPhone 4G, Gozmodo terus memgeluarkan kenyataan tersebut di laman webnya




It has been reported lost
Apple-connected John Gruber—from Daring Fireball—says that Apple has indeed lost a prototype iPhone and they want it back. So I called around, and I now believe this is an actual unit from Apple — a unit Apple is very interested in getting back.-Gizmodo.com



Britney Spears - Dramatic Mp3&Lyric Free download


Britney Spears - Dramatic Lyrics  :-

One more game,
It's time to play,
Play with me.

(One more game)

Just one more game,
It's time to play,
Come play my way.

Akim - Inilah Cinta mp3&Lyric Free Download


Download here !!!

LIRIK:

Terpegun ku melihat kamu
Bergetar hatiku memandang mu

 Dan terus datang mencuba
Adakah khayalku menjadi nyata

Aizat - Susun Silang kata (Acoustic)mp3&Lyric Free Download

Download Here !!!

LIRIK:

Aku ingin bermimpi denganmu
Ke awana untuk teman bintang bulan

 Kerananya lebih terang sinarnya
Dengan kehadiran kau dan aku

Hujan - Romantik mp3 Free Download

Wallpaper~~Lady Gaga~


Salam sume...mlam ni KTB nak bagi korang koleksi wallpaper Lady Gaga..mmg pelik dia ni..tgk la fesyen dia mmg kool..ako pnh dgr dia ni khulsa..betul k?? tp ako tgk dia mmg hati kering pun..jenis ta ksh punya orang..ok, dalam pack ni terdapat 176 wallpaper sumenyer...free size...size file 68 Mb  ......gambar2 dalam pack ni mmg superb2 belake...selamat cuci mate..kehh3

Download Here :


Post by PaQ_su KTB

Wednesday, April 21, 2010

Dua Bangla Yang Sengal

Gambar Hiasan


Cerite brmula d satu station minyak. D station minyak nie ada 2 org pekerja bangla yg tau cakap melayu skit, omputih skit & bahasa bangla yg sememangnye dia pro. Sorg tu namanye Majid & seorg lg namanye Iqbal.


Perkosa rakan dalam kelas

Gambar hiasan
RAWANG: Seorang pelajar lelaki tingkatan dua yang tidak dapat mengawal nafsu serakahnya sanggup menyerang dan memperkosa rakan sekelasnya dalam bilik darjah.

The American Rejects - Move Along Mp3

Move Along Lyrics

Artist(Band):The All-American Rejects

Go ahead as you waste your days with thinking
When you fall everyone stands
Another day and you've had your fill of sinking
With the life held in your...
Hands are shaking cold
These hands are meant to hold

Speak to me, when all you got to keep us strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through move along

Tuesday, April 20, 2010

BlogWalking...!!! Team Blogger

 Aa
Bb
Cc
Ee
Ff
Nn
Rr
Ss
Ww
Zz


**Link Update by kamitheblog***

~~Projek Kitar Semula Komputer~~



 Sedia maklum tentu sudah tahu bumi kita mengalami pemanasan global.Kita haruslah mengambil langkah berjaga-jaga bagi mengurangkan pemanasan ini yang berlaku diseluruh dunia.Sebenarnya,faktor ini berlaku disebabkan sikap manusia sendiri yang suka mengambil jalan mudah tanpa memikirkan kesannya..Dengan itu marilah kita bersama-sama mengurangkan aktiviti tidak sihat ini.
Pada 2 hari lepas saya terbaca artikel En. Remedy yang bercoret ‘Projek Kitar Semula Komputer’ (PKSK).Pada saya hasrat En. Remedy ini bagus kerana menggunakn bahan yang tidak digunakan lagi dikumpul untuk tujuan tertentu.Daripada dibuang begitu sahaja bukankah lebih elok dikitar semula atau dimanfaatkan.Sesetengah masyarakat suka mengumpul bahan terbuang tapi bukan untuk dilupus sebaliknya dibakar.bukankah tidak elok buat bumi kita.Saya menyokong projek En. Remedy ini!!!

Adnan Sempit The Series~~Astro Warna


9-Apr-2010, 9:00:00 PM
Genre: Drama
Language: Bahasa Malaysia
Cast: Shaheizy Sam, Intan Ladyana, Norliana (Yana), Azad Jazmin


Adaptasi dari filem Adnan Sempit- Segala-gala dalam hidup Adnan memang sempit - rumah sempit, duit sempit, ekzos pun sempit! Namun, Adnan tidak pernah merungut tentang hidupnya. Dia seorang Mat Despatch dan Mat Rempit yang sentiasa berfikiran positif dan bercita-cita tinggi walaupun selalu dianggap gila dan berfikiran ´sempit´ oleh kawan-kawannya.

Justi Bibier _ Baby High quality mp3


Lirik:

Ohh wooaah (3x)
You know you love me,I know you care
Just shout whenever, And I'll be there
You want my love, You want my heart
And we will never ever ever be apart

Alyah - Realiti Dewi

Monday, April 19, 2010

Ahli Fikir - derita merindu mp3&lirik


Ahli Fiqir - Derita Merindu mp3&lirik

Download Link mp3:
4Shared link by kamitheblog

Majalah Ujang 377 Free Download


Download Link:

4Shared Link  by Kami The Blog

Post by Ben Kami The Blog

Heavy Weapon

Heavy Weapon

 

Communism is creeping around the globe and only you can stop it! Are you ready to unleash adrenaline-soaked side-scrolling shoot-em-up arcade action?
With a blast of retro-80's videogame chic, Heavy Weapon brings classic shooter action to the casual gamer with simplistic mouse-control, explosive graphics, and easy-to-learn mechanics.
Fight through 19 story-based missions to upgrade 6 different weapon banks, or jump into instant action with the blazing Survival mode. It's addictively furious fun!
  
      System Requirements :
  • Window 98 or later
  • Processor :pentium 2 or later
  • Memory ; 64 Mb
  • Direxct 8 or later
Download Here !!!

    Screenshots



     




    Post by PaQ_su from KTB

    Sunday, April 18, 2010

    Let's Play Games PS2 On Pc~~

    PCSX2 0.9.6 Emulyator Sony Playstation 2 on PC Multi | 24 Mb

    Koran penah terpikir tak game ps2 bole men kat Pc..sbnarnyer bole..tulah hakikatnyer..software ni ade cr nk gn..jgn men tarai je..t ta jd...nk ako ajarkan cr install??? bole tadehal... 

    1) Installs PCSX2 setup
    2) installs r kat folder mn korg suke.
    3)  bkak setting, setkan Bios.
    4) Mount dulu gaame menngunakan Demon Tools, Alcohol dan lain2
    5) Bkak semula PCSX2 semula untuk run cd/dvd.
    6) layannn..  

    care install aku just ringkaskn je.klaw ta fhm bc versi Bi kat bwh k...2 je ako nk share ngn korang..men r puas2 pasni.hehehe....

    Saturday, April 17, 2010

    Achik Spin Maut Kemalangan Ngeri





    17 april - 07.00 pm..berita yang baru terima .. achik spin meninggal dunia petang tadi, dengar kata dia tumpang kereta kawan dia (toyota estima) terbabas di perhentian nilai langgar signboard, arwah tersepit dalam kereta dan kereta terbakar.. kawan dia sempat keluar kereta..






    Achik Spin maut kemalangan ngeri
    17/04/2010 8:42pm


    SEREMBAN – Artis terkenal yang juga vokalis kumpulan Spin, Abdillah Murad Md. Shari atau lebih dikenali sebagai Achik Spin, 28, meninggal dunia dalam satu kemalangan ngeri di KM 14 Lebuh Raya Kajang Seremban Sdn. Bhd. (Lekas) dekat sini petang ini.

    Allahyarham, yang berada di dalam kenderaan pelbagai guna (MPV) yang terbabas dan terbakar, meninggal dunia di tempat kejadian.

    Pada masa ini, polis dan anggota bomba masih lagi berada di lokasi nahas dan difahamkan mayat Allahyarham akan dibawa ke Hospital Tuanku Jaafar di sini malam ini.

    Pegawai Turus Trafik negeri, Asisten Supritendan Polis (ASP) Abd. Halil Abd. Hamzah mengesahkan kejadian tersebut. – Utusan
    SUMBER :Kosmo! Online - Terkini

    lelaki pakistan dan pintu automatik


    hahahahaha... firstly aku nak gelak dulu.. kat sini aku nak share pada korang pasal mat pakistan ngn pintu automatik. first aku tengok video nie pecah perut aku gelak. aku xtau la nak cakap apa pasal mat pakistan nie, maybe tak pernah jumpe pintu automatik... tinggal kan comment anda jika ianya kelakar...

    Jawatan Kosong Di Kerajaan Dan Swasta

    Senarai Halaman Web yang menyenaraikan peluang -peluang pekerjaan terkini sama ada di sektor kerajaan atau swasta.

    Mencarut menggunakan haiwan bernama BABI



    Sekarang kamu tahu. Hahaha.

    Sumber Precociously Naive.

    Friday, April 16, 2010

    Normal Tanks Portable

    Normal Tank Portable | 26 Mb

    Normal Tanks is an action packed overhead shooter. You drive a heavily armoured tank that battlesits way through enemy vehicles, turrets and other interesting encounters.Normal Tanks is an action packed overhead shooter. You drive a heavily armoured tank that battlesits way through enemy vehicles, turrets and other interesting encounters.


    Game features:
    Challenging
    Nice powerful shader graphics
    8 big levels for exploring
    30 enemy types
    3 difficulty levels

    System requirements:
    Windows XP/Vista
    DirectX 9c
    1 GHz
    512 MB RAM

    Download Here !!!

    Thursday, April 15, 2010

    Power ISO 4.6


    Supported operating systems:
    *32-bit Windows: Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7
    *64-bit Windows: Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7

    Description :

    PowerISO is a powerful CD/DVD image file processing tool, which allows you to open, extract, create, edit, compress, encrypt, split and convert ISO files, and mount these files with internal virtual drive. It can process almost all CD-ROM image files including ISO and BIN.

    Main Features:

    *Support almost all CD/DVD-ROM image file formats(ISO, BIN, NRG, CDI, DAA and so on).
    Note: DAA(Direct-Access-Archive) is an advanced format for image file, which supports some advanced features, such as compression, password protection, and splitting to multiple volumes. It can be handled directly just like other formats, such as ISO, BIN, ...
    * Support both 32-bit and 64-bit Windows.
    *Open and extract ISO File.
    * Create ISO file from hard disk files or CD/DVD-ROM.
    *Edit an existing ISO file directly.
    *Convert image files between ISO/BIN and other formats. PowerISO can convert almost all image file formats to standard ISO format file.
    *Make bootable ISO file, get boot information from bootable ISO file.
    *Make floppy disk image file.
    * Optimize files to save disk space while saving ISO file.
    *Mount ISO file with internal virtual drive. You don't need install any other virtual drive software.
    *Can be used easily. PowerISO supports shell integration, context menu, drag and drop, clipboard copy paste...

    System requirement:

    *Windows98/Me, Windows2000/XP/2003/Vista operating system or above.
    Note: The internal virtual drive needs Windows2000/XP/2003/Vista or above.
    *Intel Pentium 166MHz or above.
    *64MB memory.
    *At least 10MB hard disk space.

    Virustotal analysis of the keygen:
    Download Here !!!

    Wednesday, April 14, 2010

    windows-Dreamscene Free download

    Dreamscene adalah perisian video untuk dekstop anda.. Macam wallpaper.. Anda boleh meletakkan video anda sebagai penganti wallpaper kat dekstop anda... selamat mendownload...

    Download Link:
    Mediafire Link klik sini

    By ben Kamitheblog

    Banyak Wang Palsu Sekarang

    KUALA LUMPUR - Tidak kurang 10 peniaga di sekitar Desa Setapak di sini dilaporkan terpedaya dengan taktik licik seorang lelaki yang menggunakan wang RM50 palsu untuk membayar makanan dan bara- ngan runcit sejak dua minggu lalu.
    Lelaki berusia dalam lingkungan 30-an tersebut dipercayai telah melakukan perbuatan tersebut selepas kesemua peniaga yang diperdayanya memberikan gambaran yang hampir serupa mengenai bentuk fizi- kalnya.
    Dia dikatakan menggunakan teknik membelah wang yang tulen sebelum menampalnya dengan bahagian yang palsu sama ada pada muka depan atau belakang not tersebut. Hampir kesemua wang yang diguna- kan mempunyai nombor siri yang sama.
    Selepas itu, dia akan mengunjungi mana-mana kedai yang mempunyai ramai pelanggan dan terus membuat pembayaran untuk mengelakkan kegiatannya terbongkar.
    Sehubungan itu, peniaga-peniaga tersebut yang semakin resah dengan penularan taktik tersebut selepas menerima 10 keping wang RM50 palsu bersepakat untuk membuat aduan kepada MCA Wangsa Maju dan polis.
    Salah seorang peniaga makanan, Chan Kam Wei, 54, mendakwa, dia menerima wang RM50 daripada seorang lelaki yang membeli makanan di kedainya kira-kira dua minggu lalu.
    "
    P/s :Macam2 sekarang ni...

    sumber :Kosmo

    Impak Cuaca Panas






    FENOMENA cuaca panas melampau dengan suhu sehingga 38.1 darjah Celcius yang melanda negara turut dialami oleh beberapa buah negara Asia seperti Indonesia dan Filipina. Tidak terkecuali Australia.
    Namun apa yang dialami oleh penduduk negara ini mungkin tidak seburuk di Afrika Tenggara, India dan Brazil utara yang terpaksa berhadapan dengan cuaca lebih panas dan kering. Suhu normal di Malaysia ialah 32 darjah Celcius.
    Meskipun fenomena itu jarang berlaku, namun kesannya cukup dirasai oleh sebahagian besar penduduk di negara ini. Kepada mereka yang banyak menghabiskan sebahagian besar waktu bekerja di luar, cuaca panas mengakibatkan rasa tidak selesa. Di sesetengah kawasan, cuaca panas mengakibatkan kebakaran hutan dan tanah kering mengakibatkan tanaman mati.
    Persoalannya, apakah punca berlakunya cuaca panas yang melampau itu? Menurut Ketua Pengarah Jabatan Meteorologi, Dr. Yap Kok Seng, kedudukan matahari yang hampir tegak di kawasan khatulistiwa dan liputan awan yang berkurangan antara faktor penyumbang keadaan tersebut.
    Keadaan itu diburukkan lagi dengan fenomena El-Nino sederhana yang berlaku di Lautan Pasifik Tengah.

    Jadi Mewah Tulis Blog

    SIAPA sangka bermula dengan hanya memiliki blog peribadi serta menulis sekadar mengisi masa terluang, Mira Abu Bakar, 35, kini berpendapatan melebihi RM10,000 sebulan hasil daripada menulis blog.



    pix_topright
    Malah dengan pendapatan itu, dia mampu membeli barang berjenama mewah serta bercuti ke luar negara seperti Paris dan London. Mira juga tidak malu mengakui yang segala keperluannya daripada hujung rambut hingga kaki ditaja syarikat pengiklan. Malah kini pengunjung blognya sudah mencecah lebih empat juta orang dan di kalangan penulis blog, nama Redmummy.com menjadi blog peribadi paling popular dan menerima komen terbanyak daripada pembaca.

    Tuesday, April 13, 2010

    ATI RADEON HD 5870 EYEFINITY 6 EDITION


    SUMBER :   cpu

    Kaspersky Internet Security and Anti-Virus Patch


    No need to update your blacklisted keys any longer. This patch PERMANENTLY patches your Kaspersky software, allowing you to have the latest software, fully licensed without the worry of being blacklisted.

    With this patch, you can download updates from Kaspersky, and be updated every second with the latest anti-virus and firewall technology.



    1. Download and install Kaspersky (Activate with a Trial License)
    2. Go to Kaspersky’s settings, click Options, and untick Enable Self-Defence
    3. Exit Kaspersky
    4. Go to Start, run, then type regedit and press enter
    5. Press CTRL+F and type in ProductStatus and hit enter
    6. Double click ProductStatus and change Release to Beta (it may say Trial instead of Release)
    7. Press OK then open Kaspersky.
    8. Tick Activate beta license then press Next and Finish
    9. Re-enable Self-Defence.
    10. Every 30 days Kaspersky will ask for a license, simply click Activate Beta and boom you’re good to go

    If it still doesn’t work, some users found re-installing the application worked, or removing the existing license key allowed the patch to work.

    Common Problems
    *Delete the old key before running the patch.
    *Make sure Kaspersky isn’t running
    *Reboot before activating the beta license

    Download Here !!!

    Sumber : ewares

    Hulu Downloader


    Hulu Downloader is a powerful Windows utility that makes it easy to grab Flash movies, download Hulu videos from the Internet, save them on your hard drive, and play them when you want, without being connected to the Internet. Hulu Downloader works quietly in the background, and download movies quickly and flawlessly. Hulu Downloader is mainly used to download Hulu videos, download Hulu TV shows. It can also download, manage, convert, repair and play Hulu videos and other Flash video (.flv) files.


    Download Here !!!