Monday, May 31, 2010

OST KL DRIFT 2 (Music Video) Free Download

Post by PaQ-su from KamiTheblog

Ministry of Sound: Maximum Bass Overdrive Free Download

Artist: VA
Album: Ministry of Sound: Maximum Bass Overdrive
Released: 2010
Genre: House / Hard House / Hardstyle / Hard Trance / Hip-Hop
Format | Quality: Mp3 / VBR 192-320 kbps / 44.1KHz
Tracks: 60 (3CD + cue)

Sunday, May 30, 2010

Tokyo Drift O.S.T++ Bonus_Tracks Free Download

Tokyo Drift O.S.T++ Bonus_Tracks |19 Track|94.5 Mb

Tracklist :
01. Teriyaki Boyz - Tokyo Drift (Fast & Furious)
02. DJ Shadow Feat. Mos Def - Six Days The Remix
03.'s - The Barracuda
04. Evil Nine - Restless
05. Far * East Movement - Round Round
06. N.E.R.D. - She Wants To Move
07. Teriyaki Boyz - Cho Large
08. Dragon Ash - Resound
09. Atari Teenage Riot - Speed
10. Don Omar Feat. Tego Calderon - Bandaleros
11. Don Omar - Conteo
12. Brian Tyler feat Slash - Mustang Nismo

Saturday, May 29, 2010

Speedbit Video Accelerator Free Download

Speedbit Video AcceleratorDo you experience any hiccup while watching streaming videos? I'm sure it takes place once in a while. Buffering problem does not only affect dial up users but it also happens on high speed users. Speedbit Video Accelerator provides promising solution by employing ground-breaking algorithm that will effectively reduce buffering problems and video interruptions.
Basically it works by pulling up multi-connection streaming as opposed to single connection. The end result is an (up to) 5 times faster connection, which handles the cache buffering (the “preloading” of the movie) much more efficiently.
Currently it supports more than 50 video sharing websites (YouTube (Partial), Metacafe, Dailymotion, Tunes (Premium), Photobucket, Reuters, MySpace, Tudou, ESPN, Bebo, Break, Heavy, CNET TV and many more) with the number of sites supported by this software keeps growing.

Download Link:

Post By Ben@kamitheblog

eBoostr – USB Drive As RAM and Speed Up Your PC 2.0.424 Free download

eBoostr – USB Drive As RAM and Speed Up Your PC 2.0.424

eBoostr – USB Drive As RAM and Speed Up Your PC 2.0.424 | 6.6MB

It speeds up your PC and improves application responsiveness by using flash memory and free RAM as an extra layer of performance-boosting cache for your PC. Use up to four inexpensive flash devices to speed up your system. Add more speed to your PC without any hardware upgrade!Highlights:

Convert Genius Free Download

Convert Genius
Convert Genius | 8.5 Mb

Excellent intsrument to convert and various other operations with video files. The program supports many formats, including AVI, MPEG, Realmedia / RM / RMVB, WMV / ASF, OGG, Matroska, Quicktime, 3GP, MP4, FLV and more. The program supports many formats, including AVI, MPEG, Realmedia / RM / RMVB, WMV / ASF, OGG, Matroska, Quicktime, 3GP, MP4, FLV and more. The program fully supports AVC (H264) for the latest PSP and iPod, so that it can help to save videos to your iPod in high quality, or make smaller video file to PSP with maximum preservation of quality. When converting you can change the resolution and number of frames per second. Also there is the possibility of automatic adjustment of the size of a CD / DVD disc, save frames from video in the form of graphic files and batch processing files. The latest version has improved support for the codec xVid.
Key Features

Friday, May 28, 2010

AF8 Hits Free Download

Track List:
1. Adira AF8 – Ku Ada Kamu
2. Iwan AF8 – VIP
3. Ain AF8 – Penanggung Sepi
4. Daus AF8 – Kenapa
5. Farina AF8 – Hujung Minggu
6. Maulana AF8 – RSVP
7. Shahir AF8 – Kebahagiaan Dalam Perpisahan
8. Nad AF8 – Aku Sudah Merdeka
9. Alif AF8 – Bangun Semula
10. Anum AF8 – Berakhir Sebelum Bermula
11. Ema AF8 – Hati Hati
12. Shah AF8 – Bernafas Lagi

Thursday, May 27, 2010

Evolusi Kl Drift 2 (Malay)Free Download

Synopsis :

Racing life between Zack (Syamsul Yusof) and Sham (Farid Kamil) has not ended yet. Zack, an illegal racer before, now is a professional drifter. After the accident, Sham no longer drifts because of his broken leg and has to walk with the help of crutches. Then comes a female professional drifter named Aleeya (Scha Alyahya). Joe, who managed to escape from death from the accident, wants revenge on Zack. Joe's assistant Ery too wants revenge on Zack because his best friend Karl got locked up in jail because of him. Joe wants to monopolise the whole drug business syndicate in KL, where Inspector Kamal suspects him for crimes that involve deaths....

Classification: PG13
Genre: Action / Drama
General Release Date: 25 Mar 2010
Running Time: 1 Hour 30 Minutes,
Distributor: Primeworks Studios
Cast: Farid Kamil, Scha Al-Yahya, Syamsul Yusof
Director: Syamsul Yusof

Previews :

Particularly in English fonts

20 Particularly in English fonts
Post by PaQ_su from KamiTheBlog

Initial D BEST SONG COLLECTION 1998-2004 Free Download

Initial D BEST SONG COLLECTION 1998-2004

Album : Initial D BEST SONG COLLECTION 1998-2004
Genre : theme song
Tracks : 32 (3 CD)
Format | Quality : MP3 | 192 kbps | Joint Stereo | 44 khz

Tracklist :


1. around the world
2. Rage your dream
4. over drive
5. See you,my best love
6. Kiseki no Bara

Wednesday, May 26, 2010

Kalimah Allah inspirasi kepada logo Crocs?

Hari ini kami menerima banyak email dari pembaca mengenai logo Crocs yang bila diubahsuai sedikit, menjadi tulisan Allah. Semua pun tahu, simbolik tulis tersebut amat dititik-berat oleh umat Islam seluruh dunia dan kefahaman agama lain untuk turut menghormati fahaman agama lain adalah perlu bagi meneruskan keamanan hidup di dunia ini. Seperti mana agama Islam tidak pernah mengganggu atau mengejek-ejek fahaman agama lain, adalah perlu untuk mereka yang beragama lain menghormati fahaman orang Islam.

Dalam isu logo ini, sama seperti kebetulan pada logo Coca-Cola, kami hanya mengganggap ianya sebagai satu kebetulan tapi tidak pula menolak jika ianya sengaja disengajakan oleh pihak tidak bertanggungjawab.

Apapun seperti yang kita sedia maklum, logo Crocs bukanlah seperti gambar di atas tetapi logo seperti itu diletakkan di tapak kasut bahagian atas (bawah tumit) terutama ada pada kasut Crocband. Biar pun Crocs menggunakan logo di bawah tapi masih boleh dikatakan tidak banyak berbezaan jika dilihat logo tersebut secara terbalik.

Credit: Ohtidak

Eminem & Jay-Z - Renegades (2010) Free Download

Eminem & Jay-Z - Renegades (2010)

Artist: Eminem & Jay-Z
Album: Renegades
Release date: 05-May-2010
Genre: RAP
Number of tracks: 32
Length: 1 :18 :35
Format | Quality: MP3 | 320 kbps / Joint-Stereo / 44.1 khz

Tracklist :

Thursday, May 20, 2010

Celcom Broadbaand Prepaid percuma ( Software Hack )

Entry ini telah ditutup atas sebab untuk menggelakkan dikesan oleh pihak berkenaan, sebarang pertanyaan dan ingin mendapatkan tutorial ini, sila pm pihak kamitheblog

Wednesday, May 19, 2010

Repair Corrupt File Guna Winrar

Pernahkah anda download rar files dari mediafire yang sebahagian dari partnya corrupt.
saya akan cuba tunjukkan macam mana nak atasi masalah ni.

tutorial ni terbahagi kepada 2 bahagian iaitu
1. tutorial untuk uploader
2. tutorial untuk downloader

setiap tutorial ni akan saya pecahkan di post yang berlainan bagi memudahkan anda semua lebih memahami situasi yang sewaktu dengannya. saya akan cuba memberikan gambaran yang lebih jelas.

1. apakah bahan asas yang diperlukan?
- winrar. dapatkan di atau
- boleh juga dilakukan dengan winrar unplugged

2. adakah trick ini boleh dilakukan keatas semua corrupted rar file yang saya download?
- tidak.
- jika uploader tidak menyimpan recovery record dalam rar files itu sendiri, trick ini takkan menjadi.

Tuesday, May 18, 2010

Cara Lajukan Boot Time PC&Laptop

ni tutorial nk lajukan ckit msa boot time pc/laptop dihidupkan.

1. mla2 taip kat RUN msconfig (untuk vista & windows7 taip je kt search program kt start menu 2)

pastu 1 windows akan dipaparkan cmni:

2. korang ubah Timeout kt sblah kanan 2 dari default (30) jd 3 je spt yg korang lihat di atas.

Saturday, May 15, 2010

How to Move Scrollbar from Right to Left in Mozilla Firefox

By default Mozilla Firefox shows the scrollbar on the right of screen. But sometimes many people mostly left-handers want to show the scrollbar on right of screen.
Today in this tutorial, I'll show you a way to move the scrollbar from Right to Left in Mozilla Firefox 3.0 as shown in following screenshot:

So following is a step-by-step tutorial:

1. Open firefox and type about:config in the addressbar and press Enter. It’ll confirm, click on I’ll be careful, I promise! button.
2. Now type layout.scrollbar.side in the Filter box. It’ll show a single entry “layout.scrollbar.side” in the results window.
3. Either double-click on this entry or right-click on it and select “Modify“. Now change its value to 3

4. That's it. Now Firefox will always show the scrollbar on left of the screen.

PS: If your OS language is viewed right to left, then the scrollbar will be shown on left of screen. So if you want to show it on right of screen, then change value to 2 instead of 3 in Step 3.

Thursday, May 13, 2010

Driver Checker v2.7.3 Free Download

New Manage Your Windows Drivers with Ease.Driver Checker allows you to easily detect and update the latest drivers for your entire hardware devices. It can also back up the existing drivers and restore the drivers in case that you needed to reinstall or upgrade your operating system. Driver Checker provides an easy-to-use interface through which only a few clicks can make your jobs completely done with ease.

Download Link:

Sharing is Caring

Windows7 Codecs v2.2.6 Free Download

If you have renamed system files or used a utility such as MCDU, this may not work for you.
Please attempt to return all system files back to original filenames before using this product.
If you decide to installed registry hacks; you machine may already be broken beyond repair.

Wednesday, May 12, 2010

Winamp Pro V5.572 With Plugin Lyric Free Download

original entry by ben from Kamitheblog

winamp pro dengan plugin lirik untuk semua windows dengan serial no.......

Malwarebytes` Anti - Malware v 1.46 Free Download

Malwarebytes salah satu perisian anti malware, Malware adalah perisian perosak yang akan menyerang komputer anda ketika anda kerap melayari laman web dan memuat turun perisian dari website. Kebanyakan antivirus yang anda guna sekarang tidak dapat mengesan dan mengawal malware daripada memasuki komputer anda, Dengan mengunakan perisian Malwarebytes Anti malware anda tidak perlu rasa risau lagi untuk melayari laman web kerana perisian nie dapat mengesan, mencegah dan memusnahkan serangan malware yang terdapat pada laman web tertentu dan perisian baru yang anda ingin install. Perisian ini tidak memberatkan komputer anda, selamat mencuba..

Download Link:

Sharing is Caring

Kaspersky keys 11 May 2010 Free Download

Activating Kaspersky 2010 through the key :
1. manager of licenses - We activate a new license (to delete old licenses before)
2. To activate by a key Z2T8B-QQ9W9-ZY3SD-UM5A7
3. To wait till an error message
4. Below in a window to press a "review" and choose a key file
5. To press to activate.

Download Link:

Sharing is Caring

Monday, May 10, 2010

Flash Banner Creator v1.10 Plus Templates

Flash Banner Creator v1.10 Plus Templates

Make flash slideshow banner with your own photos!
Flash Banner Creator is an easy-to-use slideshow banner maker.
With Flash Banner Creator, you can create animated and professional-looking flash slideshow banner in minutes.

You can use your own photos and music, and combine them with animated transition effects to create professional Flash ads and Flash banners.
Flash Banner Creator integrates more than fifty cool Flash templates to help you make a stunning Flash banner in minutes with few clicks.
By using a friendly interface, you can generate your slideshow banner within steps.
Simply follow the tabs at the top of the program to go step-by-step in the image making banner.
When you have completed, just publish it in SWF and HTML format and add it to your webpage.

Windows 7 NVIDIA Free Download

Windows 7 NVIDIA 

Windows 7 NVIDIA Edition 2010 x86/x64 (ENG + RUS LP) | 4.08 Gb
Build team ROCKERS TEAM, Founded on the original form of the final Windows 7 Ultimate. from the original image nothing is deleted, added many additions and changes to the system. Installation is fully automatic - after selecting the partition. When installing a choice of system architecture - x86 or x64. System to assign the original style of decoration NVIDIA Edition, new themes, icons packs by default, apply some registry tweaks to speed up system performance and stability of its work.

3D Desktop Butterfly Screensaver v1.0

3D Desktop Butterfly Screensaver v1.0

3D Desktop Butterfly Screensaver will fill your desktop with many butterflies.
3D Desktop Butterfly Screensaver will fill your desktop with many adorable Butterflies. They'll appear right on the desktop and start to shine with vivid colors, with which nature endowed them lavishly. All the presented butterflies are the exact copies of the real ones. This nice 3D Butterfly screensaver will serve as an ideal remedy to make you spry and vigorous in no time

Kaspersky Internet Security 2011 Beta

Kaspersky Internet Security 2011 Beta | 408 MB

Kaspersky Anti Virus and Kaspersky Internet Security provides a qualitatively new level of protection for your PC through the optimal combination of traditional antivirus technology and modern proactive methods. Products easy to install and configure, they provide a greater opportunity to adapt the work under the individual needs of users. Programs differ not only integrate seamlessly with the family of operating systems Microsoft Windows, but compatibility with other software to protect personal computers

All Antivirus Free Download

Sunday, May 9, 2010

iZ3D 3DAP | Desktop Utilities

iZ3D 3DAP | 15 MB

The program consists of a versatile player with the included drivers for all types of video cards, which allow to obtain three-dimensional image on the screen home monitor.

3D technology applied to the massive Hollywood in 2001, so all the movies that were released after this year, you can safely watch in 3D right in your home. The only exceptions are black and white movies - when they are created are slightly different technology, does not allow playing three-dimensional image.

We Are The Fallen-Tear The World Down 2010-VAG

We Are The Fallen-Tear The World Down 2010-VAG

Genre: Rock
Label: Universal Republic
Quality: 224 Kbps Avg / 44.1 KHz / Joint Stereo
Size: 74.12 MB
Rip Date: 2010-05-07
Store Date: 2010-05-11

Track List:

01. Bury Me Alive
02. Burn
03. Paradigm
04. Don’t Leave Me Behind
05. Sleep Well, My Angel
06. Through Hell
07. I Will Stay
08. Without You
09. St. John
10. I Am The Only One
11. Tear The World Down

Saturday, May 8, 2010

Charly ST 12 ft Charly’s Angels – Aku Padamu

Lirik Lagu Charly ST 12 ft Charly’s Angels – Aku Padamu

Ku mencintaimu sepenuh hatiku
Cintaku padamu sayang begitu indah
I’m still in loving you
I’m just is over you
Cintaku padamu sayang begitu indah

40 new skins for Winamp

40 new skins for Winamp

Install Software Pada Komputer Dengan Mudah Menggunakan Ninite

Biasanya selepas format komputer pelanggan, saya akan install software yang asas seperti Firefox, Adobe Reader, dan Yahoo Messenger. Jadi saya muatkan kesemua software ini ke dalam pen drive untuk dibawa ke mana-mana. Masalahnya, saya perlu selalu memeriksa koleksi software tersebut supaya ia menggunakan versi yang terkini. Dan kadang-kala saya terlupa juga untuk membawa pen drive.
Cara yang lebih mudah adalah dengan download software terus dari komputer pelanggan. Namun tidak perlulah pergi ke laman web yang berkaitan satu-persatu, kerana Ninite akan melakukannya untuk anda. Laman web Ninite mengandungi pelbagai pilihan software yang paling asas untuk Windows. Anda hanya perlu pilih software yang anda mahu dan klik download. Setelah download selesai, buka fail tersebut dan Ninite akan install kesemua software secara automatik.
Jika anda mempunyai sambungan Internet yang stabil, Ninite adalah cara yang sangat menjimatkan masa untuk melengkapkan sebuah komputer baru.

Download Link:

PaQ_su x-cident Malam Jumaat

 dpat jahitan tuu
kepada penunggang motorsikal paqsu harap bawa motor la hati2..malang tak berbau..tgk mcm paqsu ni da xcident..tade r terok sangat..kate beliau,da bese da xciden2 ni..cewaahh..dalm setahun mesti ade xciden punye...bawa motor tak sah  120 kilo..hahaha..pagsu memang tak puas hati ngan si pelanngar paqsu ni...bole lari pelak pas langgar..memang ta selamt r dia....nak dijadikan cerite,

Add-on Download Speed Up Firefox Free Download

Accelerating your download speed about 10x. How? First, listen to my life story. I’m a fan for Internet Download Manager (IDM). After migrating to ubuntu, I didn’t found any of my favorite download manager and download accelerator like IDM and FDM. I decided to use the dTA (down them all). Then, I found the download manager for linux. D3X, Gwget and Axel. Their downloading experience didn’t same as IDM and FDM. But one of Mozilla addons catch my attention.

The FireDownload. What I know about this application is it can accelerate download speed about 10x faster than usual built-in browser downloader. This addon is in beta when I write this article. Still h ave some bugs. It kill my browsing speed!

Malaysian Radio v4 + Chat Room Free Download

Bagi yang ternanti2 keluaran versi terbaru Malaysian Radio kini anda sudah boleh dapatkannya dan memuat turun secara percuma. Malaysian Radio V4 terbaru ini kami jadikan temanya sebagai (Black Edition) kerana ianya nampak lebih kemas, bergaya dan juga menawan dengan berlatarkan hitam. Pelbagai fungsi baru yang ditambah antaranya ialah tempat berborak (Chatting Room) yang mungkin akan menaikkan lagi pengguna Malaysian Radio ini. Terdapat juga fungsi yang dibuang seperti Lite Skin kerana kami rasa fungsi ini tidak diperlukan pada tema (Black Edition).

Bagi fungsi terbaru Malaysian Radio V4 (Black Edition) iaitu Chatting Room, akan terdapat 5 moderator yang mengawal bagi mengelakkan berlakunya spam atau perkara tidak diingini. Dilarang meminta menjadi moderator, hanya yang berpengalaman dan layak sahaja akan menjadi moderator.

Friday, May 7, 2010

Speed Up Firefox Free Download

Firefox anda lambat mcm kura-kura?Tingkatkan Kelajuan Firefox dalam satu klik dengan SpeedyFox benar-benar percuma!

SpeedyFox adalah utiliti kecil tanda baru bahawa perbaikan masalah ini dengan satu klik! Mcm susah dipercayai tapi selepas anda mengoptimumkan Firefox anda dengan tool ini, anda akan mendapatkan suasana baru dipasang licin kerana memang mendapat kelajuan jauh lebih cepat. Anda akan mendapatkan sampai 3 kali lebih cepat kelajuan startup, browsing sejarah akan menjadi lebih cepat, dan melakukan operasi dengan cookies akan lebih cepat daripada sebelumnya.
Meningkatkan Firefox startup dalam sampai 3 kali!
Speed-up daripada browsing
Operasi lebih cepat dengan cookies
Akan: SpeedyFox untuk Mac, menyokong Firefox mudah alih
2.tutup semua Firefox
3.Klick button speed up..
4.Bukak balik firefox..rasakan perbezaannya.

Wednesday, May 5, 2010

Sandboxie v3.44

Sandboxie runs your programs in an isolated space which prevents them from making permanent changes to other programs and data in your computer.The red arrows indicate changes flowing from a running program into your computer. The box labeled Hard disk (no sandbox) shows changes by a program running normally.

The box labeled Hard disk (with sandbox) shows changes by a program running under Sandboxie. The animation illustrates that Sandboxie is able to intercept the changes and isolate them within a sandbox, depicted as a yellow rectangle. It also illustrates that grouping the changes together makes it easy to delete all of them at once.

Kaspersky keys 03 May 2010 Free Download

Activating Kaspersky 2010 through the key :

Activating Kaspersky 2010 through the key :
1. manager of licenses - We activate a new license (to delete old licenses before)
2. To activate by a key Z2T8B-QQ9W9-ZY3SD-UM5A7
3. To wait till an error message
4. Below in a window to press a "review" and choose a key file
5. To press to activate.

Download Link:

Sharing is Caring

Tuesday, May 4, 2010

Windows 7 Ultimate Night Edition 2010 Free Download


No Serial Or Activation Needed

Nothing Removed

Monday, May 3, 2010

Logo Maker..

Sothink Logo Maker v1.1.106-BEAN

Size: 11.8 MB

Simple to use logo maker!


It is an intuitive and extremely simple logo maker for you to design logo in minutes. You don’t have to be a professional logo designer to make high-quality company logo, business logo, web signature, button, icon, etc. This logo creator offers rich built-in templates, preset color & effect styles, and well designed logo images, which will fully satisfy your needs and make your logo unique. The great editing capability also ensures a smooth and pleasant logo design process. MAKER.rar

Wondergirl - Nobody HD