Saturday, December 18, 2010

Unlimited Expired Untuk Pengguna Maxis Prepaid!!!

Buat apa korang nak topup setiap kali Kredit nak tamat

ni caranya:

masuk *100#

pastu tekan 8

pastu tekan 2

pastu tekan 1

tekan 1 dan 1 dan seterusnya...sampai habis

last sekali maxis hantar sms kat korang yang had kredit korang unlimited.


nanti kalo da buat , masa check balance , keluar ni...

baki : 10.00,
tarikh luput:*sepanjang hayat

selamat mencuba!!!!

Reactions:

14 comments:

  1. apa barang ni beb xmenjadi petua tu tlg bgi cara yg lain ler jgaengsvc@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. aku da cube jadi la mmg sepanjang ayat...

    ReplyDelete
  3. Thankz bro.......

    mmg m'jadi....

    ReplyDelete
  4. I try it and doesn't work. can help me to explain how does it work to my email willt2020@hotmail.com

    Very thanks

    ReplyDelete
  5. wooow!!! jadi laa.... tpi kene topup juga kalau xde kredit dah rm0.. TARIKH LUPUT jer spjg hayat...

    ReplyDelete
  6. lool .
    x leh pn .
    nanti die pi tuka ke plan laen .

    ReplyDelete
  7. @Anonymous
    boleh la. cube ikot step, tp tukar plan lain, msg jadi 10cent/send

    ReplyDelete

Untuk pertanyaan.. Sila tinggalkan comment anda..