Sunday, March 30, 2014

Saya Seorang Penulis Blog Rojak!!!



Assalamualaikum...

Dizaman yang semangkin moden dan hari berganti hari kita terlalu sibuk untuk mengejar cita masing-masing, biasa la nak berjaya kita kena berusaha lebih tapi jangan lupa pada yang satu!!! Anak muda dan yang da berusia tak ketinggalan untuk mengejar teknologi yang kian berkembang pesat tak kira la dimana kita berada. alaaa.. biasa la xnak ketinggalan.. opsss.. mesti korang pelikkan pasal blog nie tajuk english tapi ada jugak ditulis dalam bahasa melayu (blog rojak).. xkisah la ben buat blog nie untuk orang malaysia je. kalau rasa x paham translate kan da bersepah. Blog nie banyak tentang perkongsian aplikasi, os dan penyelesaian masalah semua gadjet, lebih pada pengguna blackberry. Ben salah seorang pengguna tegar blackberry.hehehe

Mesti semua orang taukan atas kehilangan MH370,Kemarau Catuan air di lembah klang dan kawasan2 tertentu.  Anggapla sebagai satu ujian yang diberi untuk kita tidak lupa padanya.. berdoa la agar kita dapat hadapi ujian ini dengan hati yang tenang dan bersyukur kepadanya. jangan la selalu membuat andaian atau kabar angin sesuka hati. sekiranya ianya x betul ia menjadi satu fitnah.

Sampai disini sahaja coretan ben untuk kali nie. jangan ketinggalan dengan update2 akan datang...

Reactions:

Post a Comment

Untuk pertanyaan.. Sila tinggalkan comment anda..