Sunday, March 30, 2014

Application BB10 (OS 10.2) & Android: ShowBox Watch & Download Movie Shows HD



Assalamualaikum...

Masa google nak cari aplikasi notifation temperature untuk z10, lain yang di google lain pulak aplikasi yang ben jumpa. kali nie ben nak kongsi aplikasi ShowBox untuk korang tonton dan download filem dan drama mat saleh kegemaran korang dalam video HD. Alaa macam aplikasi Movie Box pada IOS (jailbrake)

Aplikasi nie tak terdapat dalam aplikasi google play atau mana2 aplikasi market. boleh dikatakan up to date gak la movie dan drama2 dalam Showbox nie. tapi untuk movie2 terbaru kemungkinan lambat keluar disebabkan movie yang terdapat dlam ShowBox semua video HD. 

Aplikasi ini khas untuk android.apk tapi boleh digunakan untuk pengguna blackberry10 BBOS10 (10.2) sila update blackberry korang atau rujuk link ini untuk update secara manual atau Leaked OS Caranya cukup senang disebabkan setiap OS yang dikeluarkan sekali dengan autoloader. http://helloberry.blogspot.com/2014/03/leaked-os-os-10212947-for-blackberry-10.html 


Selamat mencuba, p/s: selepas download ShowBox jangan update aplikasi tersebut.





ShowBox Link:

Reactions:

5 comments:

  1. Saya xdpt download la show box ni.boleh admin ajar sy gn sony z ultra

    ReplyDelete
  2. Dekat mana nk download cite melayu selain youtube...?? Klau boleh nk juga mcm show box nie... ^^,

    ReplyDelete
  3. Sya dh update showbox tu kemudian tidak boleh bukak. Nk buat mcm mana

    ReplyDelete
  4. thank you very much for sharing the best app to watch all latest movies here!
    Here is an updated version showbox

    ReplyDelete

Untuk pertanyaan.. Sila tinggalkan comment anda..